Vi erbjuder alltid:

Fri frakt över 500 kr

30 dagars öppet köp

1 års garanti

Snabba leveranser

Köp rätt utrustning!

  • Uppsala 018-156550
  • Stockholm 08-502 165 50
  • Uppsala 018-156550
  • Stockholm 08-502 165 50
  • Kunskap, kvalitet & suverän service
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp (Gäller ej broderade plagg)
  • Fler än 1000 produkter
  • Fri frakt vid köp över 1000 kr

Så här betalar du

Betalningsvillkor

Textiltema i Uppsala AB (556897-3704) bedriver verksamheten för textiltema.se.

Alla priser är angivna exklusive moms (priserna anges inklusive moms i anslutning till priset under i produktvyrerna). Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp. Du har möjlighet att välja vilket betalsätt som passar dig bäst. Vi erbjuder 3 olika sätt att betala ditt köp. Kortbetalning, delbetalning & faktura.

Rabatt

Procentrabatter gäller inte på rea-artiklar.

Kortbetalning

Väljer du att betala mot bankkort/Betalkort så tillkommer det ingen extra betalavgift.

Vi accepterar för närvarande enbart VISA, MasterCard och AMEX. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner Klarna för att garantera snabb och säker betalning.

Lite kort om hur ett kortköp går till:

- När du valt ut de produkter du vill handla och klickat dig vidare till kassan fyller du först i dina personuppgifter.
- Därefter väljer du kort som betalsätt. Sidan laddas om och du skickas vidare till en säker sida där du får ytterligare fält att fylla i.
- Var noga med att alla dina kortuppgifter stämmer innan du klickar dig vidare för att genomföra köpet!
- Pengarna reserveras på ditt kort (vilket innebär att du inte kommer åt pengarna men de har ännu inte dragits).

Textiltema i Sverige AB sparar aldrig några uppgifter gällande ditt kort!

Textiltema i Sverige AB hanterar personuppgifter enl den svenska personuppgiftslagen, PUL. Detta innebär att personuppgifterna skyddas enligt de villkor som rör behandlingen av de uppgifterna.

Faktura

När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara. Vid betalning mot faktura tillkommer en faktureringsavgift på 29 kr på alla fakturabeställningar. Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr) samt dröjsmålsränta med 2 % per månad + gällande referensränta.

Konto / Delbetalning

Vi erbjuder två olika sätt för att delbetala din faktura. Via kontoalternativet kan du betala 1/24 av totalbeloppet eller minst 50kr per månad (i upp till 24 månader). Fullständiga kontovillkor finns att läsa här: https://klarna.com/pdf/kontovillkor.pdf
Det andra alternativet är att delbetala till en fast månadskostnad i 6,12 eller 36 månader. Du avgör själv vilket utav de olika alternativen som passar bäst för dig. Vid båda alternativen tillkommer alltid en faktureringsavgift på 29kr.

Båda delbetalningsalternativen sköts av vår samarbetspartner, Klarna AB. Det sker en kreditprövning eventuellt en kreditupplysning på ditt personnummer när du väljer att delbetala. Vid kreditupplysning skickas en kopia på denna per post.

Uppläggningsuppgifter
3 mån: 95 SEK
6 mån: 295 SEK
12 mån: 395 SEK
36 mån: 395 SEK”


Effektiv ränta vid köp om 5,000 kr med 0% ränta beräknat på 3 månaders löptid är 2,34 %. Alla köp under kampanjperioden hamnar på en samlingsfaktura.
Om du väljer att handla för mer än 1500 kronor kommer Klarna AB att skicka ett kontoavtal till dig, där du ska kontrollera att alla uppgifter stämmer. Denna skriver du under och returnerar i svarsbrevet som medföljer.

Gör så här:
1. Lägg de varor du önskar i varukorgen
2. Gå till Kassan
3. Klicka på "Slutför köp"
4. Välj därefter betalsätt.

När du mottagit fakturan kan du själv välja att betala hela beloppet på en gång, eller att delbetala köpet. Väljer du att delbetala ber vi dig om att läsa villkoren för mer information om vad det innebär.
 

Rabattkod

Om du har en rabattkod så använder du den i kassan. Skriv in koden och tryck på knappen aktivera när du kommer till kassan, så dras summan av automatiskt från slutsumman. Om rabattkoden täcker hela beloppet på ordern, blir detta ditt betalsätt. Täcker de en mindre del får du välja ett av följande betalsätt, betalkort, faktura/kontobetalning eller postförskott, för resterande summa på ordern. Detta gäller även för presentkort som används på vår sida.

Paketet skickas direkt hem till dig. Om du efter en retur eller slutnotering av en vara upplever att du inte har fått dina pengar tillbaka på samma presentkort så ber vi dig att kontakta vår kundtjänst, så att vi kan kontrollera detta.

Det går inte att kombinera flera rabatter eller presentkort.

Fraktkostnad

Vid standardleveranser tillkommer ingen fraktkostnad vid köp över 299 kr. Vid köp under 299 kr tillkommer en fraktkostnad på 99 kr.

Säkerhet

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via internet (eller andra nätverk). Företaget Netscape Communications har tagit fram och utvecklat SSL - protokollet som nu har blivit industristandard.

Ett protokoll är en uppsättning regler och procedurer om hur informationen (datan) ska behandlas. SSL-protokollet behandlar datan på flera olika sätt och "kastar om" informationen. Detta görs för att datan inte ska vara läsbar under överföringen mellan de två datorerna, denna "omkastning" kallas kryptering. När datan tas emot hos mottagaren ser SSL till att "sätta tillbaka" datan i dess ursprungliga ordning, gör en kontroll på att avsändaren är korrekt (Server Authentication) och kontrollerar dessutom att datan inte har blivit förändrad under överföringen (Message Integrity).

SSL använder digitala certifikat för att kontrollera sändare, mottagare eller både sändare och mottagare av dataöverföringen. Ett digitalt certifikat är det "verktyg" som används för att koppla informationen om en individ eller organisation till en så kallad "public key" (allmän nyckel) med två syften:

- Alla SSL-certifikat till internet handhas av företag som är certifierade certifikatskapare. Detta medför också att alla SSL-certifikat är unika och korrekt utfärdade. Alla som ansöker om SSL-certifikat måste styrka sin egen eller sin organisations identitet för att få köpa ett SSL-certifikat.

- För konsumenter är det enda kravet för att använda SSL att webbläsaren klarar SSL, vilket de två mest använda webbläsarna Internet Explorer och Firefox har kunnat sedan många versioner tillbaka. Dessutom krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

Har du några frågor gällande dessa villkor är du välkommen att kontakta oss på Kundtjänst under kontakta oss här på hemsidan. Textiltema i Uppsala AB hanterar personuppgifter enl. den svenska personuppgiftslagen, PUL. Detta innebär att personuppgifterna skyddas enligt de villkor som rör behandling av de uppgifterna.