Vi erbjuder alltid:

Fri frakt över 500 kr

30 dagars öppet köp

1 års garanti

Snabba leveranser

Köp rätt utrustning!

  • Uppsala 018-156550
  • Stockholm 08-502 165 50
  • Uppsala 018-156550
  • Stockholm 08-502 165 50
  • Kunskap, kvalitet & suverän service
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp (Gäller ej broderade plagg)
  • Fler än 1000 produkter
  • Fri frakt vid köp över 1000 kr

Retur av vara

Retur av vara
Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din vara. Därför har du alltid öppet köp och ångerrätt i 14 dagar, vilket är i enlighet med den lagstadgade ångerfristen. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick d.v.s. att den ej är använd.

Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkes-tags. Om en vara är felexpedierad eller felaktig står vi självklart för returportot.
 
När varor har köpts med brodyr eller har på annat sätt ändrats i design eller märkning på kundens bägäran kan varan ej returneras.
 

Återbetalning

 

Klarna faktura

Vid retur via betalsätt faktura justerar du beloppet för de varorna du väljer att returnera. Du betalar följande avgifter vid retur:
¤ Varor du har valt att behålla.
¤ Fraktavgift 99 SEK om du totalbeloppet understiger 299 SEK
¤ Faktureringsavgift 29 SEK
¤ Returavgift 39 SEK (ny faktura skickas ut för returavgiften som du får hemskickad)

Om du väljer att returnera hela beställningen betalar du endast in 99kr i returavgift som skall betalas in på den nya fakturan du får hemskickad. Först när vi mottagit varan/varorna kan vi kreditera dess värde på fakturan.

Klarna Konto

Om du väljer att returnera hela beställningen, så kommer fakturan att justeras på ditt kundkonto hos klarna.
Returavgift för hela beställningen tillkommer på 99 SEK, och denna avgift kommer vara aktiv på din nästkommande faktura du får hemskickad, efter att ert returpaket har blivit fullständigt registrerat.

Om du väljer att returnera delar av beställningen så kommer belopp bli justerat på din nästkommande faktura du får hemskickad. Först när vi mottagit varan/varorna kan vi kreditera dess värde. Returavgift tillkommer på 99 SEK om totalbeloppet för de varor du valt att behålla understiger 299 SEK.

Kan jag flytta fram förfallodatumet på min originalfaktura?

Det går jättebra att flytta fram förfallodatumet på din originalfaktura med tio dagar när du handlat genom Klarna faktura. Du förlänger enkelt
förfallodatumet genom att logga in via Klarnas hemsida. Du kan logga in genom att fylla i fakturans OCR- / Fakturanummer och ditt personnummer.

Vid frågor om klarna konto eller klarna faktura, vänligen kontakta klarnas kundservice.
https://klarna.com/sv/handla-med-klarna/kundservice

Bankkort/betalkort

Om du betalat med bankkort/betalkort så återför vi pengarna till ditt konto. Tänk på att pengarna går tillbaka till samma betalkort som användes vid uprsungsordern.

Reklamation

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta Kundtjänst så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar om varan är skadad vid leverans. Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.
OBS!
Vid en reklamation görs en utredning utav produkten, i vissa fall får vi skicka reklamationen vidare för utredning hos leverantören. Dina åsikter som kund värderas högt därför ber vi dig att kontakta oss vid åsikter eller bekymmer.

Ej utlösta paket

Textiltema i Uppsala AB loggar alltid IP-nummer vid köp.
Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad totalt 149 SEK. Har man fler än 3 outlösta paket så kommer ens kundnummer att spärras för shopping hos oss.